PRAŽSKÝ PŘEBOR MINI 1. KOLO

V neděli 9. října nás čekal opět náročný volejbalový turnaj v kategorii MINI. Turnaj probíhal opět v areálu HAMR sport Braník.

Dopoledne se hrály 6-10. liga a odpoledne 1-5. liga.

Družstvo D hrálo dopoledne v 9. lize. Holčiny se teprve seznamují se zápasy, takže je stále co zlepšovat, přesto se nám z pěti zápasů povedl jeden vyhrát, takže příští kolo budeme opět hrát v 9. lize.

MINI D + trenérka Iveta a asistentka Klárka

Družstvo C po kvalifikaci hrálo ve 4. lize. Tentokrát se nám hra moc nevedla, dělaly jsme dost chyb, takže bohužel klesáme a příští kolo budeme hrát 5. ligu.

MINI C + trenérka Petra

Družstvo B po kvalifikaci zakotvilo ve 2. lize. Celý den děvčata statečně bojovala, ale chybělo nám trochu volejbalového štěstíčka, takže nakonec příští kolo budeme bojovat o ligu níž, tedy ve 3. lize.

MINI B

Družstvo A toto kolo hrálo ve 3. lize. Holčiny bojovaly jako lvice, ale o kousek jim utekl postup do vyšší ligy, takže příští kolo si to rozdají v rámci 3. ligy s naším družstvem B. Bude to velký boj 😊, už teď se na souboj těšíme.

MINI A
fandíme si navzájem 🙂
Autor: Petra Vomáčková 27 článků
trenérka volejbalu HP, aktuálně hráčka Sokolu Horní Počernice ženy B, jako trenérka dětí působí od roku 2022, vystudovala FTVS UK, post BLOK / SMEČ

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*