PRAŽSKÝ PŘEBOR – PROSINCOVÉ 3. KOLO

V prosinci proběhlo 3. kolo pražského přeboru všech našich kategorií.

3.12. 2022 naše mladší žákyně podaly výborný výkon a po třech výhrách 2:0 postupují do 3. ligy. Porazily družstva Orion B, Kometa B i domácí Španielku. Holky velká gratulace!

Radost po postupu 🙂

V neděli 4. 12. 2022 si svůj turnaj odehrály starší žákyně. Tentokrát se hrálo na Braníku a soupeřky byly z družstev Kometa B a Mikulova C. Po dobrém výkonu a třetím místě jsme udržely do dalšího turnaje 4. ligu.

starší žákyně v plné síle 🙂
pendrek párty mezi zápasy 🙂

O týden později, tedy 10. 12. 2022 proběhl 3. turnaj přeboru kadetek, pro změnu opět na Španielce. Tento turnaj nám vůbec nevyšel a po třech prohrách (Španielka, ABC Braník, Dansport) klesáme do 3. ligy. Holky nevadí, příště zabojujete a opět postoupíte.

kadetky 🙂

Turnaj kategorie MINI se odehrál v neděli 11. 12. 2022 opět na Braníku. Dopoledne nastoupila naše družstva začínajících volejbalistek, tedy C a D. Holčiny se snažily, ale ostatní družstva byla lepší. Příští turnaj tedy odehrají družstvo C v 7. lize a družstvo D v 10. lize.

Odpoledne pak nastoupila družstva A a B. Obě podala standartní výkon, kterým si zajistila setrvání ve svých ligách. Tedy družstvo A ve 2. lize a družstvo B ve 3. lize.

MINI C
MINI D
Autor: Petra Vomáčková 27 článků
trenérka volejbalu HP, aktuálně hráčka Sokolu Horní Počernice ženy B, jako trenérka dětí působí od roku 2022, vystudovala FTVS UK, post BLOK / SMEČ

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*